Je to dosť tajomný názov?! Hejže. No všetko do jednej panvice a je to. Kým sa uvaria cestoviny je kuršampizuľa hotová. Rýchly obed.
Doobeda treba farmu obriadiť, kozy podojiť , chlieb upiecť
potom sa postarať o deti a zase ísť pásť kozy aj kozliatka
a súčasne malá brigáda v okolí domu. A čas na obed minimálne minimálny.
Zostalo pečené kuriatko. A už bol nápad tu. Takže ešte pridáme:
– cibuľku
– Šampióny
– bielu fazuľu z konzervy
– Tavený syr
– smotanu na varenie
– cestoviny
– zelené výhonky
Na panvicu kúsok oleja, opražiť cibuľku , pridať pokrájané pečené mäsko, a šampióny. Chvíľku orestovať.
Fazuľa z konzervy je úžasná v tom že je mäkká . Zliala som ju cez sitko a opláchla vodou.
Pridať tavený syr
A vyliať smotanu na varenie, úplne stačí menšie balenie.
A keď to o pár minút zovrie, pridáme už uvarené cestoviny. Ak by bola omáčka príliš hustá alebo by jej bolo málo, stačí pridať vodu z cestovín.
Na záver posypať čerstvými výhonkami z micro Green Gardening , my sme teraz mali šošovicové. Je to zdravé chutné a dodá všetkému úžasnú chuť aj pre oko je to krásne