Kur-šampi-zuľa

Je to dosť tajomný názov?! Hejže. No všetko do jednej panvice a je to. Kým sa uvaria cestoviny je kuršampizuľa hotová. Rýchly obed.

Doobeda treba farmu obriadiť, kozy podojiť , chlieb upiecť

potom sa postarať o deti a zase ísť pásť kozy aj kozliatka

a súčasne malá brigáda v okolí domu. A čas na obed minimálne minimálny.

Zostalo pečené kuriatko. A už bol nápad tu. Takže ešte pridáme:

– cibuľku

– Šampióny

– bielu fazuľu z konzervy

– Tavený syr

– smotanu na varenie

– cestoviny

– zelené výhonky

Na panvicu kúsok oleja, opražiť cibuľku , pridať pokrájané pečené mäsko, a šampióny. Chvíľku orestovať.

Fazuľa z konzervy je úžasná v tom že je mäkká . Zliala som ju cez sitko a opláchla vodou.

Pridať tavený syr

A vyliať smotanu na varenie, úplne stačí menšie balenie.

A keď to o pár minút zovrie, pridáme už uvarené cestoviny. Ak by bola omáčka príliš hustá alebo by jej bolo málo, stačí pridať vodu z cestovín.

Na záver posypať čerstvými výhonkami z micro Green Gardening , my sme teraz mali šošovicové. Je to zdravé chutné a dodá všetkému úžasnú chuť aj pre oko je to krásne

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *